2014年11月15日星期六

McConnon Sammensætning

McConnon Sammensætning også kendt som McConnon Blanding, er det en form for unikke medicin af vores hospital, er det bruges til at forbedre cirkulationen af blod under behandling af nyresygdom. Det har anvendes bredt til behandling af kronisk nyresygdom for sin bemærkelsesværdige helbredende virkning.

Funktionerne af denne medicin

Det kan hjælpe til at reducere fedt i blodet, anti-trombose, anti-aging, forbedre blod rheologi indekser, øge immunitet, fremme syntesen af serum proteiner og nukleinsyrer, anti-inflammatoriske og så videre.

Ved behandling af nyresygdom, kan det mod immun dysfunktion forårsaget af nyresygdom in vivo infektion, ud, kan det medvirke til at sænke bivirkninger induceret ved hjælp af hormonterapi, såsom hyperglykæmi, hyperlipidæmi, hypertension, aterosklerose. Det kan også hjælpe til mod vaskulær endotel celleskader induceret af toksiner stigning.

Hvordan man bruger McConnon Blanding?

Tag 40 ml, 2 gange om dagen på hver morgen og aften før middag, hvis det er nødvendigt, vil lægen ændrer ikke efter patientens tilstand, men patienterne er ikke meningen at øge eller doseringen falde med dem selv.

Fra ovenstående ved vi, at McConnon Blanding er nyttig til behandling af kronisk nyresygdom. I vores hospital, er det nødvendige lægemidler til behandling af denne sygdom. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du efterlade beskeder eller send e-mail til os, vil vi give de oplysninger, du ønsker gratis. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert