2014年11月3日星期一

Hvor mange gange skal jeg tage Dialyse

Normalt, efter at folk falder i avanceret nyresvigt, vil de blive anbefalet at tage dialyse. Men for forskellige mennesker tiderne er anderledes, så hvor mange gange skal patienten tage?

I virkeligheden, vil lægerne gøre dialyse plan i henhold til patientens resterende nyrefunktion. Hvis urin volumen er på over 800 ml / dag, der angiver, at der er tilbage mere end 8 ml / min nyrefunktion, for dem del af folk, de har brug for at tage dialysis10-12 timer for hver uge. Hvis urin volumen er mindre end 800 ml / dag, er de nødt til at tage dialyse 12-15 timer for hver uge, tre gange er bedre end 2 gange. For folk, der ikke har nogen resterende nyrefunktion, der er ondskabsfuldt har ingen urin, er de nødt til at tage længere tid at nå tilstrækkelig dialyse, 3 gange om ugen, 4-5 timer per gang er i efterspørgslen.

Hvis folk ikke kan få tilstrækkelig dialysebehandling, vil deres immunitet falde, og nogle komplikationer vil ske, der vil påvirke patientens livskvalitet betydeligt. Hvad værre er, vil det øge antallet af smittede, der vil gøre sygdommen mere kompleks. Så som en patient, bør du ikke sænke dialyse gange uden at kommunikere med din læge.

Bortset dialyse, også folk bør være opmærksomme på de lægemidler og fødevarer, de træffer, som kan påvirke den helbredende virkning. For det første skal de kontrollere blodtrykket godt, så indtag nok nutritions og kontrollere vandindtagelse, som kan hjælpe patienten leve bedre.

I ét ord, passende dialyse er det centrale punkt for at forlænge patientens levetid, før de får anden alternativ behandling eller nyretransplantation. Så du samarbejder med din læge, der kan forsikre dig at have en kvalitet liv. Hvis du har brug for hjælp til at kurere din sygdom eller ønsker at vide mere information om de alternative behandlingsformer, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi svare dig gratis rådgivning så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert