2014年11月29日星期六

Hvorfor FSGS tilbagefald selv efter nyretransplantation

Når FSGS forværret uhelbredeligt syge patienter kan kræve håb sundhed nyretransplantation. Men selv om nogle patienter accepterede en nyretransplantation, tilbagefald hans FSGS igen. Ved du hvorfor?

FSGS og nyretransplantation

FSGS angår fokal segmental glomerulær sklerose. Focal betyder kun en del af glomeruli er beskadiget, mens angiver nogle segmental glomerulære lapper er beskadiget. Således FSGS er en nyresygdom hvor nyre filtre er involveret gradvist.

Når nyrefunktionen er mindre end 20%, kan patienterne blive foreslået at anbefale nyretransplantation. Hvis nok heldigvis har patienter matchede kilde nyre- og nyretransplantation accepterer uden problemer.

Hvorfor FSGS tilbagefald efter transplantation?

Det forlyder, at FSGS har et nært forhold til den immunlidelse, og denne sygdom har også familie aggregeringer. Immunsystemet af patienter er fortsat unormal efter nyretransplantation. Når immunkomplekser ophobes i nyrerne transplanterede igen FSGS er mere tilbøjelige til at tilbagefald.

Hvor høj er den hastighed af tilbagevendende FSGS efter nyretransplantation?

Blandt de forskellige typer af kronisk nyresygdom, FSGS fornyet er forholdsvis høj. Nogle kliniske undersøgelser har hævdet, at hvis modtageren og donoren har samme MHC, tilbagefald sats er 82%, og hvis ikke, at tilbagefald sats er 35% ~ 53% .I betragtning af høj sats for fornyet, læger anbefaler ikke FSGS nyretransplantationspatienter gøre, når de stadig har andre muligheder.

Alternative terapier for nyretransplanterede FSGS patienter

Efter mange års forskning, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vid udstrækning anvendes til at synke patogene faktorer og øge blodgennemstrømningen til nyrerne og skal inddrive glomeruli og ændre strukturen i de beskadigede nyrer. Når nyrefunktionen patienter holdes over 20% og stabil, kan patienterne undgå nyretransplantation succes.

Husk du er ikke alene, hvis du har en nyresygdom FSGS. Mange eksperter i nyrerne nyresygdom Hospital i Shijiazhuang er altid her for at give dig den bedste behandling mulighed, og den mest hjælp.

没有评论:

发表评论

Online Expert