2014年11月18日星期二

Er Stage 3 nyresygdom med FSGS Hærdelige

Er stadie 3 nyresygdom med FSGS helbredes? Det er kendt, at FSGS er svært at blive helbredt, patientens der ikke reagerer på steroid stof godt er i høj risiko for at få nyresvigt, så folk spekulerer på, om denne sygdom kan helbredes, især de mennesker, der er i fase 3, fordi de lider flere symptomer derpå.

Faktisk, da FSGS udvikler sig til stadie 3, vil nyrefunktion lavere end 60%. Hvis ukontrolleret effektivt kan FSGS på stadium 3 fremskridt i stadie 4, selv nyresygdom i slutstadiet, som også er kendt som Uræmi gradvist. Derfor kontrol af denne fase er meget vigtigt, det er forbundet med prognosen direkte.

Gennem immunofluorescens undersøgelse, er C3, IgM eller C1q normalt findes i nyre ardannelse eller sklerose område. I nogle tilfælde, IgM eller C3, sjældent IgG og IgA kan findes i mesangial område. Fra dette punkt, FSGS har en tæt forbindelse med immun lidelse. Derfor, hvis patienterne ønsker at vende deres nyreskader, behandlinger, der kan hjælpe med at fjerne disse immunkomplekser og genopbygge nyre struktur og immunsystem er i efterspørgslen.

Indtil nu, kan ingen specifik behandling gøre Stage 3 FSGS tilbage til normal. Det vil sige, FSGS på stadium 3 kan ikke vendes helt, men det betyder ikke, denne sygdom ikke kan kontrolleres. På nuværende tidspunkt, nogle terapier er stadig til rådighed for at vende patienternes nyreskader og gøre patienter lever ligesom normale mennesker og immunterapi er en af dem.

Sammenlignet med konventionelle medicin og behandlingsformer, Immunterapi har to udestående terapeutiske virkninger. Den ene er at fjerne immunkomplekser gentagne gange for at opnå en ren indre miljø, og den anden er til at reparere beskadigede nyre celler for at genoprette nyre struktur. Derudover kan Immunterapi også forhindre immunkomplekser fra deponering i nyre områder igen. Det betyder, at denne behandling kan styre stage 3 FSGS og forhindre det tilbagefald.

Hvis du ønsker at vide mere information om behandling af fase 3 Nyresygdom med FSGS, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert