2014年11月29日星期六

Lændesmerter i IgA nefropati patienter: årsager og behandling

Lændesmerter er en følelse af ubehag, smerte eller lidelse i kroppen under ribbenene og over hoftebenet. Patienter, som oplever en sådan smerte i mere end et par timer bør kontakte en læge, da det kan være et symptom på nyresygdom. Nogle mennesker med IgA nefropati klager over, at de har et problem af denne art, i så fald, hvad er årsagen og behandling for smerter i flanken, IgA nefropati?

Årsag til lændesmerter hos patienter IgA nefropati

En vedholdende kedelig smerte ledsaget af en lav feber er korreleret med urinvejsinfektioner. Denne smerte kan være ledsaget af feber og træthed. Andre årsager til kedelig smerte indbefatter inflammatoriske sygdomme forbundet med flere kroniske sygdomme, såsom IgA nefropati, membranproliferativ glomerulonephritis (MPGN), de FSGS og andre. Hvad mere er, nyresten, en almindelig komplikation ved nyresygdom, kan også være en årsag til lændesmerter.

Behandling af lændesmerter i IgA nefropati

Dette er en naturlig behandling for patienter nyresygdom. Ifølge de faktiske betingelser for patienter, eksperter vælger den rigtige slags plantelægemidler kinesiske urter, og så behandle dem, og derefter sætte dem i to poser. Efter disse to poser er nedsænket i penetrant, derefter opvarmet, vil blive forelagt til bunden bagsiden af patienterne. På dette tidspunkt, vil osmose-enhed bruges til at sikre, at de aktive materialer af kinesiske lægeurter kan hentes direkte gennem nyrerne, der gennemsyrer huden og kanaler. Med funktionerne forbedre blodcirkulationen, fjerne blod stasis, anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning, tilvejebringe næringsstoffer til nyre og fremme DNA gentagelser beskadigede celler til den iboende ikke kun inflammation nyre kan behandles, også nyrefunktion vil blive genvundet gradvist. Så denne behandling anvendes generelt i klinikken til at hjælpe patienter IgA nefropati effektivt forhindrer nyresvigt, dialyse og nyretransplantation.

Denne behandling kaldes Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Udenlandske patienter beskriver som kinesisk massage, meget komfortabel, så det burde hjælpe med at lindre smerter i siden af roden.

没有评论:

发表评论

Online Expert