2014年11月21日星期五

Nyre Shrink de fælles Årsager og behandling af det

Nyre krympning kan forekomme i venstre eller højre nyre, eller dem begge. Nogle mennesker er født med mindre nyre, men nogle er fremkaldt af sygdom. I dag vil jeg dele dig nogle oplysninger om de fælles årsager og behandling af nyre skrumpe, håber det kan hjælpe dig til at kende denne sygdom klart.

Den gennemsnitlige normale størrelser af nyre skal være 10 ~ 12 cm lang; 5 ~ 7 cm brede; 3 ~ 5 cm tyk. Så hvis din nyre er mindre end det normale niveau, bør du være opmærksom på det, der kan tyde dine nyrer er blevet beskadiget på en eller anden måde.

Langsigtet nyresygdom vil ødelægge nyrevæv, især glomeruli, og dermed fremkalde nyre skrumpe. Så når folk får nyresvigt, især Nyresvigt og Uræmi, det serumkreatinin og urea kvælstof vil stige, så nyrerne vil blive beskadiget alvorligt, og dermed fremkalde nyre skrumpe. Udover renalis phthisis, nyrearteriestenose og Medfødt nyredysplasi også kan forårsage renal skrumpe.

For folk med mindre nyrerne, bør de betale en høj opmærksomhed på det. Da kun GFR er mindre end 50%, af symptomer som renal Shrink forekommer. I ét ord, er renal atrofi nært beslægtet med langvarig nyresygdom. Renal atrofi og nyrefunktion ændringer er komplementære til hinanden, når der er nyre atrofi patienter er allerede eller vil uundgåeligt forekomme renal dysfunktion og nyresvigt, uræmi.

Når folk fik Nyre Shrink, bør de træffe foranstaltninger omgående for at forhindre denne sygdom går værre. Som vi alle ved, efter at nyren krympe det er svært at vende, men med hjælp fra en ordentlig behandling, kan nyrefunktionen forbedres. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af de effektive behandlingsformer, er det den enestående behandling af Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, med hjælp af det, flere og flere mennesker har tilbage til et normalt liv.

Hvis du ønsker at vide mere om de fælles Årsager og Behandling af Kidney Shrink, er du velkommen til at chatte med vores online læge, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert