2014年11月8日星期六

Kan Patienter med polycystisk nyresygdom Spis Avocado

Den avocado frugt er et næringsstof tæt kan levere en bred vifte af vitaminer, mineraler, proteiner og andre stoffer til at forbedre vores sundhed. Men når en person er diagnosticeret med polycystisk nyresygdom, bør være opmærksomme på at spise noget mad. PKD patienterne kan spise avocado?

Vitamin B3 i avocadoer kan behandle polycystisk nyresygdom

Vitamin B3 er også kaldet niacin. For nylig har nogle undersøgelser vist, at vitamin B3 kan hjælpe hæmme dannelsen af ​​nyre cyster PKD og bremse dens vækst. Derudover kan du hjælpe med at forbedre fordøjelsessystemet, hud og nerve funktion.

Folinsyre i avocadoer kan hjælpe med at beskytte de resterende nyrefunktion

Med udvidelsen af ​​nyrecyster, som vil erstatte fungerende nyre væv gradvist. Således omkring 50% af patienter med PKD har nyresvigt i en alder af 60 år. Folinsyre er en antioxidant stof, der kan hjælpe med at producere og vedligeholde nye celler, for at beskytte nyrefunktion. Desuden folinsyre er også vigtigt at øge produktionen af ​​røde blodlegemer ernæring.

Kostfibre i avocadoer kan øge appetitten og forebygge hjerte-kar-sygdomme

Det forlyder, at de fleste patienter med nyresygdom i sidste ende dø af hjerte-kar-sygdom snarere end nyresvigt. I lyset af dette er det meget vigtigt at forhindre hjertekarsygdomme. Kostfibre i avocadoer er en ufordøjelig form for kulhydrat, der kan forbedre appetit af patienterne og reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme, fedme og type 2 diabetes.

Den kalium i avocadoer kan hjælpe med at regulere blodtrykket

Højt blodtryk er normalt det første symptom på polycystisk nyresygdom, mens kalium kan hjælpe med at bekæmpe effekten af ​​natrium på blodtrykket for at reducere højt blodtryk.

Men da avocado er rig på kalium, bør patienter med PKD begrænse eller undgå, hvis din kalium i blodet er højere end normalt eller nyresygdom har udviklet sig til moderat eller finalen. Til sikkert at spise, kan du konsultere online læge først, i detaljer.

没有评论:

发表评论

Online Expert