2014年11月14日星期五

Kan mennesker med kronisk nyresygdom Spis fødevarer med Kalium

Normalt, efter at folk fik nyresygdom, vil lægerne fortælle dem til at holde en fit kost, der kan bidrage til at øge den helbredende virkning og lette byrden på nyrerne. Så kan folk med kroniske nyresygdomme (CKD) Spis fødevarer med kalium?

Når man lider af denne sygdom, ernæringsmæssige styring spiller en vigtig rolle for behandlingen af ​​det. Afhængig af sværhedsgraden af ​​din sygdom, kan din anbefalede kost ændre sig over tid. Især i et mere fremskredent stadium af din sygdom, når din glomerulære filtrationshastighed (GFR) fortsætter med at falde, mængden af ​​protein sammen med kalorier og andre næringsstoffer (fx mineraler og vitaminer) i din kost skal justeres til at opfylde dine skiftende behov .

Bemærk venligst, at følgende næringsstoffer bør overvåges nøje, hvis du lider af kronisk nyresygdom:

protein

fosfat

calcium

kalium

natrium

fluid

Derudover er det vigtigt, at din ernæring indeholder enoughcalories (energi), fordi mange patienter developmalnutrition, især i de senere stadier af sygdommen.

Som vi har nævnt ovenfor den anbefalede kost vil ændre sig i forskellige stadier af denne sygdom, der betyder du måske ikke kan spise denne slags fødevarer i ét trin, men kan spise det i en anden fase. For eksempel folk i den tidlige fase af denne sygdom, de behøver ikke at styre indtaget af kalium, men hvis de falder i et fremskredent stadium af denne sygdom, især for patient med lidt urinproduktion eller ingen urinproduktion.

Så for spørgsmålet om kan folk med kroniske nyresygdomme spise fødevarer med kalium, bør vi beslutter det i henhold til patientens tilstand. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at gøre kost plan, er du velkommen til at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vi vil levere gratis råd til dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert