2014年11月5日星期三

Hvad er de symptomer og behandling af højt kaliumindhold i nyresvigt

Hvad er symptomerne og behandling af højt kalium niveau i nyresvigt? Kendskab til disse klart er nyttige til behandling af denne sygdom, og mindske risikoen for at blive værre.

Hvis dine nyrer ikke fungerer godt, kan de ikke være i stand til at fjerne den korrekte mængde kalium. Som et resultat, kan kalium opbygge i blodet. Faktisk er der ofte ingen tydelige symptomer med et højt kalium. Hvis symptomerne opstår, kan de omfatter: kvalme, Langsom, svag eller uregelmæssig puls, pludselige sammenbrud, når hjerteslag bliver for langsom eller endda stopper.

For folk med højt kalium niveau, men ikke meget høj, kan de regulere det med diæt. Dette bør omfatte begrænse eller undgå asparges, avocado, kartofler, tomater eller tomat sauce, vinter squash, græskar og kogt spinat; begrænse eller undgå appelsiner og appelsinjuice, nektariner, kiwi, rosiner eller andre tørrede frugter, bananer, cantaloupe, honningdug, svesker, og nektariner; undgå at tage salterstatninger, hvis du bliver bedt om at spise en saltfattig diæt.

Men hvis dit kalium niveau er meget højt, eller hvis du har faresignaler, såsom ændringer i en EKG, du får brug for akut behandling. som kan omfatte: Calcium givet i dine blodårer (IV) til behandling af muskel- og hjertefunktionen virkninger af høje kalium niveauer; Glukose og insulin givet i dine blodårer (IV) for at hjælpe lavere kalium niveauer længe nok til at korrigere årsagen; Dialysebehandling, hvis din nyrefunktion er dårlig; Medikamenter, der hjælper fjerne kalium fra tarmene før den absorberes; Natriumbicarbonat hvis problemet er forårsaget af acidose, vanddrivende medicin (diuretika) for at reducere den samlede kalium.

Her vil jeg anbefale Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som er en af ​​de mest effektive måder at sænke det høje kalium i nyresvigt naturligt og lindre symptomerne fremkaldt af det. Hvis du har brug for hjælp med at reducere din højt kalium niveau eller helbrede nyresvigt, er du velkommen til at kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert