2014年11月10日星期一

Gør Kreatinin 2.4 Midler jeg er i fase 3 kronisk nyresygdom

Er kreatinin 2.4 betyder, at jeg er i fase 3 kronisk nyresygdom? Det er kendt, at i klinikken, er CKD opdelt i fem trin i henhold til kreatinin. Selv dette, betyder det ikke betyder kreatinin niveau er den eneste indikator for denne sygdom, så vi kan ikke bedømme sygdommen er i hvilken fase lige fra kreatinin niveau 2.4.

Kreatinin er en af produktet fra muskelstofskiftet kan niveauerne af det i vores krop påvirkes af mange faktorer. Desuden, nyrer har stærke kompenserende funktion, vil kreatinin-niveauet ikke falde, efter nyrefunktionen er lavere end 50%. Så en af ​​indikatoren for nyresygdom, kan det afspejle nyrefunktionen i en vis grad, men ikke kan afspejle den nøjagtige.

Af ovenstående ved vi, at kun kreatinin-niveau kan ikke diagnose hvilken fase patienterne er nu i, betyder cretinine 2.4 kan ikke være i fase 3 kronisk nyresygdom, så du bør også bedømme det ifølge GFR niveau, en af ​​de mere nøjagtig indikator for nyrefunktion.

For patienter, der er i denne fase, det centrale punkt er at gøre diagnosen tidligere, og derefter foretage tilsvarende behandling. Som for den bedste behandling for kreatinin 2.4, vil vi gerne anbefale Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, en innovativ kinesisk urtemedicin, som anvendes eksternt. Det er en sikker behandling uden nogen bivirkning til den menneskelige krop. Det er en af de mest effektive kur for denne sygdom.

Nu ved du, at kreatinin 2.4 dosis ikke betyder folk er i fase 3 kronisk nyresygdom, de har brug for at bedømme det indgående. Hvis du har brug for hjælp i diagnosticere din sygdom eller helbrede det, ikke tøver med at fortælle vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert