2014年11月3日星期一

Herb Remedy til behandling af FSGS med Protein Urin

Du kender det meste af tiden, kan nefrotisk syndrom udvikle sig FSGS. Så når du har fået nogle symptomer på NS, du må hellere gå til hospitalet for at gøre yderligere diagnose og styre det i den tidlige fase. Herb Remedy er en af ​​de effektive behandlingsformer til at helbrede denne sygdom, hvordan kan det at hjælpe med at helbrede denne sygdom?

Den høje kreatinin niveau, hypertension og den store mængde af protein urin er tegn på denne sygdom, og infektion kan forværre dem, selv gør sygdommen mere komplekse, så du bør forhindre i forvejen.

Hvis protein urin ikke kan være under kontrol efter 16 ugers behandling, og i dette tilfælde, kan rituximab anvendes af lægerne, men når du fik infektion, vil betingelsen være lidt kompliceret, så hver medicin kan forårsage risiko, så vi foreslår omhyggelig brug af denne medicin. Du bør rådføre sig med din lokale læge for denne tilstand. Udover plasma udveksling kan gøre noget hjælp. Men det bør også afhænge af hans tilstand.

I vores hospital vi primært fokusere på urt afhjælpe. Og normalt vil vi bruge urt medicin snarere end disse steroider. Da nogle urter har effekten af ​​immunosupressor, men har ikke sådanne bivirkninger. Ud over nogle traditionelle kinesiske behandling kan hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen og forbedre immunitet, således at helbrede sygdommen fra roden.

Hvis du ønsker at vide mere information om Herb Remedy til behandling af FSGS med protein urin, kan du chatte med vores online læge eller send e-mail til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert