2014年11月28日星期五

Nefrotisk syndrom Hvor lang tid det tager at gå videre til nyresvigt

Hej! Min datter har problemet med nefrotisk syndrom, og hun er 6 år gammel. Hvor længe vil det nefrotisk syndrom tage at blive nyresvigt?

Nefrotisk syndrom optræder ofte i børn, og prognosen for patienter skifter fra person til person. Derfor er det vanskeligt at sige, hvor længe denne betingelse vil forværres i nyresvigt.

Hvis nefrotisk syndrom er forårsaget af en minimal ændring sygdom (MCD), kan patienterne selv opnå fuldstændig remission spontant. Det vil sige, du kan aldrig NS patienter med nedsat nyrefunktion.

Men hvis nefrotisk syndrom er forårsaget af andre betingelser, prognosen for patienter kan ikke være så god. I denne tilstand, skal patienterne tage hurtige behandlinger til at styre dine nyreproblemer og forbedre deres rettidige nyrefunktion. Steroider og immunosuppressive lægemidler er almindeligt anvendt til at inhibere aktiviteten af inflammatoriske reaktioner og immunkomplekser i nyrerne.

Sammenlignet med disse medikamenter, ville nyre eksperter her gerne anbefale Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og immunterapi. Begge disse behandlinger kan hjælpe med at fjerne immunkomplekser og beskadigede nyreceller reparation, så du kan behandle nefrotisk syndrom og lindre de bagvedliggende proteinuri og hævelse af patienter. Hvad mere er, vil disse behandlinger ikke forårsage nogen bivirkninger, så patienterne kan bruge dem sikkert.

Hvis dit barn lider af nefrotisk syndrom, kan du konsultere vores online-læge om hjælp, eller forlade en køkkenudstyr lav, kan vi reagere inden for 24 timer!

没有评论:

发表评论

Online Expert