2014年11月20日星期四

Er det muligt at styre tilbagefald af IgA nyresygdom

Er det muligt at styre tilbagefald af IgA nyresygdom? Til dette spørgsmål er svaret ja. Herefter vil jeg vise dig en rigtig historie om denne sygdom, håber det kan hjælpe dig i en vis grad.

Zhang Weibao, en 21 år mand, kom fra HongKong. Han er en IgA Nyresygdom patient, august 2013, kom han til vores hospital (Shijiazhuang nyresygdom Hospital). Før kom her, havde han været til det lokale hospital for flere gange på grund af tilbagefald af denne sygdom. Ifølge hans beskrivelse, den første gang, han gik til hospitalet skyldes alvorlig kulde. Han syntes det er lidt sygdom, men nu er han nødt til at se det i øjnene alvorligt.

I sin lokale hospital gav ham hormonterapi og immunsuppressiv at bekæmpe sygdommen, under behandlingen på hospitalet lægerne, at sygdommen går godt, men efter hjem, hans sygdom tilbagefald igen. Så han indse, at disse metoder ikke kan helbrede hans sygdom helt, så han slå hjælp til kinesisk Herb Medicine.

Efter han kom til vores hospital, læger give ham nogle kinesisk Herb Medicin, såsom Foot Bath Therapy, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og McConnon Mixture, at erstatte hormonterapi og immunsuppressiv. Efter en uges behandling, hans sygdom fik godt naturligvis. Hvis du wan at vide flere detaljer, kan du chatte med vores online læge, dets frie.

Nu ved du, at det er muligt at styre tilbagefald af IgA nyresygdom, så længe du kan få en ordentlig behandling i rette tid. Så gør tage chancen for at kæmpe med det, kan du komme over det i den nærmeste fremtid. Hvis du har brug for hjælp til at kurere IgA nyresygdom, kan du efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert