2014年11月9日星期日

Kreatinin Downs 3.5-2.8 gør det betyder nyresygdom er reversibel

Kreatinin niveau downs 3.5-2.8 betyder det betyder nyresygdom er reversibel? Faktisk kan Nyresygdom vendes i den tidlige fase med den rette behandling, men du kan ikke vide, om det er går godt lige fra kreatinin nummer.

Når dine kreatinin downs 3.5-2.8 du skal holde monitor det i en periode, hvis det går støt, endnu lavere end 2.8, der kan indikere din sygdom går godt, hvis det tilbage til det høje niveau igen det betyder at du er nødt til at tage yderligere skridt til at kontrollere din sygdom. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive terapier til behandling af nyresygdom, kan det sænke høje kreatinin ved at forbedre nyrefunktionen.

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Det centrale punkt til behandling af forhøjet kreatinin niveau i nyresvigt er at forbedre nyrefunktionen. Kun når nedsat nyrefunktion er forbedret, kan affald i blod udledes i tid og høj kreatinin niveau sænkes fra roden. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en nyskabelse af traditionel kinesisk medicin (TCM) anvendes eksternt. Ved at knuse disse urter til pulver og lægge dem i nyren placering, aktive ingredienser komme ind nyre læsion direkte med hjælp af permeameter. Der er hovedsagelig fire funktioner, de udvide blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og trombose. Ved hjælp af denne behandling kan nogle skadet nyre iboende celler repareres og nyrefunktion kan forbedres betydeligt.

Af ovenstående ved vi, at nyresygdom er vendbar, så længe du kan få en ordentlig behandling i tide, og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​den effektive behandling. Hvis du er interesseret i denne unikke kur, kan du efterlade beskeder til os eller kontakte vores online læge. Vi vil give gratis rådgivning til dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert