2014年11月5日星期三

Jeg har tilbage smerter er det på grund af problemer med nyrerne

Jeg har smerter i ryggen er det på grund af nyreproblemer? Faktisk kan mange faktorer fremkalde rygsmerter og nyre problem er en af ​​faktoren. Så vi kan ikke bedømme sygdommen kun i henhold til én symptomer, vel vidende klar symptomerne på nyresygdom kan hjælpe dig med at træffe korrekte dom.

Symptomer på kronisk nyresygdom udvikles over tid, hvis nyreskader skrider langsomt. Tegn og symptomer på nyresygdom kan omfatte:

Proteinuria (protein læk i urinen, kan du se bobler i urin, og det er svært at forsvinde)

Hævelse i fødder, øjenlåg og ankler

Ændringer i urinproduktion

rygsmerter

svaghed

kvalme

opkastning

Tab af appetit

Træthed og svaghed

søvnproblemer

Nedsat mental skarphed

Muskeltrækninger og kramper

hikke

vedvarende kløe

Brystsmerter, hvis væske hober sig op omkring hjertesækken

Åndenød, hvis væske hober sig op i lungerne

Forhøjet blodtryk (hypertension), der er vanskelig at kontrollere

På grund af den stærke kompenserende funktion af nyrer, kan disse symptomer ikke er opstået i den tidlige fase af denne sygdom, således at efterspørgslen betaler du nøje opmærksom på det. Når du faldt noget ubehageligt, bør du gå til din læge til at gøre yderligere diagnose, så man undgår den store sygdom.

Fra ovenstående ved vi, at rygsmerter kan fremkaldes af mange faktorer, og det kan også være forårsaget af nyresygdom. Så du skal ikke gøre dom, før du foretager yderligere undersøgelser. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at kurere din sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt med gratis rådgivning.

没有评论:

发表评论

Online Expert