2014年11月20日星期四

Sådan forhindrer Lupus Nefritis udvikle sig til nyresvigt

Lupus nefritis er en af sygdommen kan skyldes nyresygdom, så hvordan man kan forhindre Lupus Nefritis udvikle sig til nyresvigt er blevet varmt emne for mennesker, der lider af det. Følgende er nogle nogle informationer om denne sygdom, håber du kan lære mere om din sygdom fra det.

Faktisk Lupus nefritis er en betændelse i nyrerne forårsaget af systemisk lupus erythematosus (SLE), en form for sygdom i immunsystemet. Denne sygdom kan beskadige nyrer, hud, led, nervesystem og næsten organ eller system i kroppen. Så bekæmpelse af denne sygdom er meget vigtigt.

Hvordan undgår jeg at Lupus Nefritis udvikle sig til nyresvigt?

Lægemidler som mycophenolatmofetil (MMF), intravenøs cyclophosphamid med kortikosteroider, og immun suppressant, azathioprin med kortikosteroider er de fælles lægemidler til behandling af denne sygdom. Ifølge nogle rapport, MMF og cyclophosphamid med kortikosteroider er lige effektive til opnåelse af remission af sygdommen. Men MMF er sikrere, med mindre chance for at forårsage ovariesvigt, immun problemer eller hårtab. Det virker også bedre end azathioprin med kortikosteroider til vedligeholdelsesbehandling. Så for folk i den tidlige fase, kan de styre sygdommen godt ved at bruge dem medicin.

Efter sygdommen ud af kontrol, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy eller immunterapi kan være i efterspørgslen for at forhindre, at det går værre. Både af dem er innovation af traditionel kinesisk Herb Medicin og kan regulere immunitet lidelse. Ved at reparere de beskadigede nyrer og genopbygge det medfødte immunsystem af den menneskelige krop, kan de genopbygget immunitet system, således at forbedre nyrefunktionen. Med nyrefunktionen forbedring, at sygdommen vil blive vendt gradvist, så udviklingen af nyresvigt kan forhindres.

Af ovenstående ved vi, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy eller Immunterapi kan forhindre Lupus Nefritis udvikle sig til nyresvigt, hvis du har brug for hjælp til at kurere denne sygdom, kan du konsultere vores online læge direkte eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert