2014年11月19日星期三

Min Creatinin Level har skudt op til 5.6 er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy Hjælpsom

Min kreatinin niveau har skudt op til 5.6 er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy nyttig? I klinikken, eksklusive patologiske faktorer, kreatinin niveau 5.6 betyder sygdommen nu er i fase 4 kronisk nyresygdom, og rettidig behandling er i efterspørgslen for at forhindre denne sygdom går til terminal nyresygdom, der er Uræmi.

Kreatinin er et kemisk spildprodukt i blodet, der passerer gennem nyrerne, der skal filtreres og udskilles i urinen. Den kemiske affald er et biprodukt af normale muskelsammentrækninger. I virkeligheden er der mange faktorer, der kan påvirke niveauet af kreatinin. Dette uanset årsagen til nedsat effektivitet af nyrerne. De mest almindelige grunde til at udvikle forhøjet creatinin niveauer vil være, når filtrering mekanisme bliver efterhånden beskadiget af langsigtet forhøjet blodtryk eller diabetes. I ét ord, høj kreatinin niveau viser nyrerne er blevet beskadiget i en vis grad.

For mennesker, hvis kreatinin niveau har skudt op til 5.6, det er et farligt signal om nyresvigt, selv Uræmi, som er en livstruende sygdom, så du bør træffe foranstaltninger lige nu for at forhindre det går værre.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en af de mest effektive behandlinger til at kurere nyresvigt er blevet anvendt i vid udstrækning, som en nyskabelse af traditionel kinesisk Herb Medicin, kan det reducere det høje kreatinin niveau naturligt. Hvad mere er, kan det vende nyre funtion ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere information om denne behandling, kan du kontakte vores online læge direkte, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Af ovenstående ved vi, at kreatinin niveau 5.6 betyder sygdommen nu er i stadie 4 kronisk nyresygdom, og har brug for rettidig behandling for at forhindre, End Stage Renal Disease.

没有评论:

发表评论

Online Expert