2014年11月22日星期六

Hvad er behandling, der skal tages for Sænkning af Protein Leak Effektivt

"Min kone lider af IgA nefropati i mere end 2 år. Hendes BP er normalt med Loram 5 mg (0-0-1). Forrige Microalbuminurea test gav et resultat af 720 mg / l, mens Urea, kreatinin og urinsyre test viste normale værdier. Kunne du foreslå, hvad der er den behandling, der skal tages for at sænke protein læk effektivt? "Dette er en forespørgsel fra patientens mand, følgende er nogle indholdet distrahere fra vores læger svare.

"Nu har jeg en generel forståelse af din kones nyre tilstand. Mens hendes kreatinin ikke er steget endnu, hendes tilstand ikke er meget godt på alle.

IgA nephropati er en immun-medicineret lidelse, hvor ekstra immuneglobulin A aflejringer på mesangialceller. I tidligt stadium, kun det kan påvirke mesangialcellerne så patienterne ofte har blod i urinen. Men hvis nyrelidelse ikke kan styres i tid, vil det forårsage skader på andre dele af nyrerne. Når protein siver ud i urinen, betyder det, at den glomerulære basalmembran også bliver involveret negativt.

Hvis protein i urin ikke kan kontrolleres, kan det forårsage alvorlig yderligere skader på hendes nyrer. Fordi når proteiner sive ind urin, de har til at passere gennem glomeruli. Ekstra protein kan klæbe på renal kapsel og glomerul. Ekstra protein kan forårsage toksicitet, hvilket forårsager yderligere skade på glomeruli.

Så det vigtigste behandling er at genoprette den nedskrevne glomeruli og stoppe yderligere skade på glomeruli. Top Seven Treatment er alle baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin, de er den rette behandling for at sænke protein læk. "

Har du fået det svar, du ønsker, hvis du ønsker at vide mere information om behandling for at sænke protein lækage, kan du sende e-mail eller efterlade beskeder til os, vores e-mail: kidneytreatment@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Online Expert