2014年11月14日星期五

Hvad er den forventede levetid af ældre mennesker i dialyse

Dialyse er en af ​​de fælles behandlingsformer til at forlænge patientens levetid, men anden person har forskellig levetid. Så hvad er den forventede levetid for ældre mennesker i dialyse?

Dialyse er en fælles behandlingsmulighed for mennesker diagnosticeret med terminal nyresvigt. Det kan forlænge patientens levetid 3-5 år, endnu længere. Ifølge den rapport, den længste man har leve 30 år længere end forventet. Men der er mange faktorer kan påvirke levetiden, og alder er de vigtigste faktorer. Så for ældre mennesker, hvis de accepterer dialyse, kan de nødt til at lide flere risici end yngre mennesker. Så ingen kan give det nøjagtige svar Hvor længe kan ældre mennesker leve med dialyse.

For folk med terminal nyresygdom, der er 85% -90% nyrefunktionen er tabt, og den glomerulære filtrationshastighed (GFR) er mindre end 15. For folk, der er i denne fase, dialyse og nyretransplantation er de mest almindelige behandlinger i vestlige medicin. Men i Kina Medicine, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anvendes bredt til behandling af nyresvigt. Som et eksternt program baseret på traditionel kinesisk Herb Medicine, er det mere egnet end dialyse for ældre mennesker, fordi det kan helbrede nyresygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Ved hjælp af det, kan de beskadigede nyrevæv repareres og de ​​resterende kan beskyttes mod beskadigelse. Så folk behøver ikke at lide mere unødig smerte under behandlingen.

Har du fået svaret på, hvad der er den forventede levetid for ældre mennesker i dialyse? Hvis du har brug for hjælp til at kurere nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi svare dig med gratis rådgivning.

没有评论:

发表评论

Online Expert