2014年11月18日星期二

Brændende smerte ved vandladning og rygsmerter kan associeret med nyresygdom

Normalt, brændende smerte ved vandladning er typisk forårsaget af betændelse i urinrøret eller blæren. Men ved du, at det kan også forbundet med nyresygdom.

Generelt er de mest almindelige årsager til brændende eller smerte under vandladning er Blære infektion (blærebetændelse), er det let at blive helbredt. Men når det tilbagefald igen og igen, kan det forårsage nyre-infektion, endnu større sygdom. Så vi skal betale en høj opmærksomhed på det i stedet for at ignorere det.

Hos personer, der har smerter eller brændende under vandladning, visse symptomer og karakteristika er grund til bekymring. de omfatter

Feber

Smerter i ryggen eller siden (lændesmerter)

Immunsystemet

Gentag episoder (herunder hyppige børnesygdomme)

En kendt urinveje abnormitet

Hvis du fik disse symptomer, bør du forsøge dig bedst at kontrollere det, hvis venstre ubehandlet, nyresygdom kan fremkaldes.

Normalt er nyre infektioner forårsaget af en bakterie. Den specifikke type af bakterier kan variere. Bakterier oftest kommer fra en ubehandlet blærebetændelse.

Af ovenstående kan vi vide, at betændelse, som resulterer i brændende eller smerte er normalt forårsaget af infektion, er det nemt at vende, men hvis venstre ubehandlet, nyre-infektion, selv kronisk nyresygdom vil blive forvoldt. Så hvis du faldt brændende smerte ved vandladning og rygsmerter, bør du være høj opmærksomhed på det, fordi det kan indikere din har fået nyresygdom.

I ét ord, kan brændende smerte ved vandladning og ryg smerter forbundet med nyresygdom, så når du får det, du har brug for at træffe foranstaltninger til at kontrollere det, således at forhindre nyresygdom. Hvis du har brug for hjælp til at kurere din sygdom, kan du kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert