2014年12月3日星期三

Mere information om lupus nefritis fase 5

Lupus nefritis er resultatet af systemisk lupus erythematosus (SLE) .Hvis ikke kontrolleres effektivt og rettidigt, kan lupus nefritis udvikle sig i trin 5 eller døende. I denne tilstand, er kun en lille del af fungerende nyre væv stadig arbejder, og patienterne skal plaget af forskellige lidelser.

Symptomer på lupus nefritis Trin 5

Lupus er en systemisk sygdom, som kan angribe forskellige organer og systemer, herunder huden, leddene, nerve, nyre, fordøjelsessystem, og så videre. Fra dette punkt, patienter med lupus nephritis sidste etape er mere tilbøjelige til at opleve følgende symptomer.

- Proteinuri

- Blod i urinen

- Rygsmerter

- Forhøjet blodtryk

- Udslæt

- Væskeophobning

- Mouth sår

- Ledsmerter

- Træthed og svaghed

Behandling af lupus nephritis Trin 5

Fordi lupus nefritis er en autoimmun sygdom, bør effektive behandlinger i stand til at hæmme aktiviteten af immunkomplekser og forhindre inflammatoriske reaktioner i nyren. Den bedste behandling er at fjerne disse immunkomplekser, regulere immunsystemet og reparere beskadigede nyreceller. Men når forværrer lupus nefritis i trin 5, kan læger henvise deres patienter til at starte dialyse eller en nyretransplantation gjort. Men på trods af de accepterede nyretransplantationspatienter kan immunlidelse skade nyrerne igen.

Med udviklingen af moderne medicin, har skabt nogle alternative metoder til at beskæftige sig med trin 5 i lupus nephritis effektivt. En af dem kaldes immunterapi til behandling af nyresygdom forårsaget af aflejringer af immunkomplekser og immunlidelse. Derudover kan du også beskytte celler og væv resterende nyre reparation nedsat nyrefunktion.

Ud over medicinsk behandling, kan en sund kost og videnskabelig livsstil også bidrage til at vende nyreskader og forbedre tilstanden af nyrerne. For mere information om disse behandlinger eller få en sund kost plan, kan du efterlade en besked eller e-mail nedenfor enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert