2014年12月25日星期四

Alternativ behandling til patienter med nedsat nyrefunktion

Nyresvigt er en kronisk nyresygdom. Det er et fremskridt i uræmi uden ordentlig behandlinger. Desuden patienter, der lider af nogle symptomer og komplikationer, såsom træthed, manglende appetit, ammoniak smag i munden, øget kreatinin også. Det irriterer patienter meget, hvilket er grunden til alle patienter ønsker at finde en alternativ behandling. I denne behandlingsperiode, ser det ud til, at alt, hvad vi kan gøre, er at reducere forhøjede creatininniveauer og lindre almindelige symptomer. Derfor lægen normalt foreslå dialyse og nyretransplantation, men mange foretrækker at vælge en fysisk behandling for at håndtere nyresygdom på grund af bivirkninger af dialyse og nyretransplantation.

? Med undtagelse af ovenstående, er der nogen anden behandling for nyresvigt?

Traditionel kinesisk medicin fokuserer på årsagen til nyresygdom. Den vigtigste årsag til nyresvigt er skader eller sygdom i nyre iboende celler. Ophobningen af giftige stoffer i kroppen ville skade kroppen. Som tiden går, nyresygdom i sidste ende udvikle sig til nyresvigt. Så jagten på passende behandling spiller en vigtig rolle i at forbedre succesraten.

Naturlige behandlinger i Shijiazhuang nyresygdom Hospital kan hjælpe patienter til at opnå dette formål. Naturlige behandlinger er Micro-kinesisk medicin, varm komprimere terapi, medicineret bad, fodbad.

Hvis du ønsker at lære mere om denne naturlige behandling, kan du sende en e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com. Desuden vil nyre eksperter her foretage en konkret behandling program i henhold til forskellige sygdomstilstande og anvendelse af naturlige behandlinger.

Denne naturlige behandling arbejder for at forbedre blodcirkulationen, blodkar udgifter, forbedre immunitet, for grundlæggende at forbedre nyrefunktionen. Den naturlige behandling kan hjælpe patienter kan ikke kun lindre almindelige symptomer, men også kan reparere nyrefunktion fra roden.

没有评论:

发表评论

Online Expert