2014年12月14日星期日

Hvad er de komplikationer af Removal en nyresten med en cyste på nyrerne

Normalt er der ingen nogen åbenlyse komplikationer af fjernelse en nyre sten med en cyste, men som i enhver kirurgisk procedure er der risici og mulige komplikationer. Så hvad er de komplikationer af fjernelse en nyre sten med en cyste på nyren?

1. Blødning: Blood tab i denne procedure er typisk mindre og en transfusion er behov for mindre end 5% af patienterne.

2. Infektion: Alle patienter behandles med intravenøs antibiotika, før du starter operation for at mindske risikoen for infektion i at opstå efter operationen, men du kan også få infektion. Når du får det, vil du føle feber, afløb fra dine indsnit, hyppig vandladning / ubehag, smerter eller noget, som du kan være bekymret for.

3. væv eller organ skade: denne sats er lavere, men det er også muligt at skade det omgivende væv og organer, herunder tarm, vaskulære strukturer, milt, lever, bugspytkirtel og galdeblære.

4. Brok: brok på incisionssteder sjældent forekomme, da alle nøglehullet indsnit er lukket omhyggeligt ved afslutningen af din operation

5. Konvertering til åben kirurgi: Den kirurgiske procedure kan kræve konvertering til standard åben operation, hvis der opstår vanskeligheder i forbindelse med laparoskopisk procedure. Dette kan resultere i en større end standard åbne indsnit og muligvis en længere rekreation periode.

6. Urin utæthed: Hvis urinvejene kloaknettet i nyrerne bliver skadet eller skal skæres over for at fjerne den nyre cyste, er det normalt sutureres lukket. Hvis urin siver ud af dette hul, kan du nødt til at have en intern drænrør (ureterstent) for at hjælpe forsegle lækage. I sjældne tilfælde kan du kræve yderligere kirurgi.

Ovenstående er komplikationerne ved fjernelse nyresten med en cyste på nyre, men alle af dem er sjældent at forekomme. Hvis du ønsker at vide mere detaljer eller har brug for hjælp til at kurere nyresygdom, er du velkommen til at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert