2014年12月13日星期六

Behandlinger for muskeltræthed hos patienter med PKD

Muskel træthed eller svaghed normalt vises, når polycystisk nyresygdom skrider på et fremskredent stadium. Dette symptom påvirker patienterne arbejde, studere og daglige liv, så patienterne skal tage hurtig behandling til at styre deres muskeltræthed.

Hvorfor PKD patienter har muskeltræthed?

Polycystisk nyresygdom er kendetegnet ved et stort antal af cyster i begge nyrer. Udvidelsen af nyrecyster nyrevæv arbejde gradvist erstattet, så de fleste patienter med polycystisk nyresygdom er mere tilbøjelige til at have nyresvigt i sidste ende. I løbet af denne progression, kan patienter have muskeltræthed, der er let fordi tre betingelser.

Den første er dårlig blodcirkulation. Nedsat nyrefunktion kan foretage mindre blod hvert minut, den mindre sunde blodet strømmer i hele kroppen. Mindre blod betyder mindre ilt transporteres i musklen, således at patienterne har muskeltræthed.

Den anden er en elektrolyt lidelse. Da nyrerne ikke er i stand til at opretholde elektrolyt balance, lav calcium, høj fosfor niveau, og så videre, kan fremkalde muskelsvaghed.

Den sidste er renal anæmi. Renal anæmi er forårsaget af en mangel på røde blodlegemer, der fører til mindre ilt for cellefunktion og muskler.

Effektive behandlinger til at lindre muskeltræthed af patienter med PKD

På baggrund af ovenstående analyse, vi ved flere behandlinger er nyttige til at løse dette problem. For eksempel spise flere fødevarer rige på jern og calcium, idet EPO behandling, accepterer massage, varmpresning og varmt bad, motion moderat blød, og så videre. Alle disse metoder er anvendelige til at lindre muskellidelse patienter. Selvfølgelig skal den detaljerede behandling plan afhænge tilstand patienter sygdom. At vide hvilken terapi er nyttig for dig, kan du konsultere en læge online eller via e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert