2014年12月11日星期四

Hvorfor creatininniveauer ikke tabe dialyse

I mange lande er dialyse betragtes den mest effektive måde at reducere høje niveauer af kreatinin. Det er imidlertid ciertoñel faktum er, at nogle tilfælde af høj kreatinin niveau ikke kan reduceres ved dialyse naturligvis. Nu er det tid for dig at lære mere om at reducere niveauet af kreatinin og dialyse.

? Hvornår patienter med nyresygdom, der kræver dialysebehandling?

Normalt, når kreatininclearance falder 10-12cc / minut dialyse patienternes behov. Men hvis patienten er i en større evne til at befri kroppen af overskydende vand, eller klager over problemer med hjerte, lunger eller mave, eller vanskeligheder med smag eller fornemmelse i benene, skal du muligvis selvom dialyse kreatininclearance ikke er faldet til 10-12cc / minut niveau.

Hvorfor kreatinin niveauer ikke falde i dialyse?

Der er mange faktorer, der kan forårsage utilstrækkelig dialyse, mens utilstrækkelig dialyse er den mest almindelige årsag kreatinin niveauer ikke falder i dialyse.

Hvis creatininniveauer ikke falder i dialyse? Hvad skal patienterne gøre?

Tal med din dialyse udstyr for at se, om eventuelle tilpasninger hjælpe beskæftige sig med dette problem. Også patienter med nyresygdom bør vide, at dialyse ikke er i stand til at fjerne mellemstore og store molekylære giftstoffer, som bliver årsag til alvorlig nyresygdom kan ikke behandles godt og komplikationer kan ikke undgås.

Hvis du ønsker at leve et bedre liv, bør patienter med nyresygdom vide: Først bør du vide, hvad andre typer af toksiner i blodet, plus kreatinin, urinstof, urinsyre, osv, for det andet, en passende teknik rensning blod, herunder plasma udveksling, immun adsorption, blodperfusion mv bør bruges til at fjerne giftstoffer relevant, for det tredje, den kinesiske medicin behandlinger, herunder Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, medicineret bad, medicin kinesiske urte oral, fodbad osv vil blive brugt til at forbedre hypoxisk-iskæmisk tilstand og gradvis når nyrefunktionen. I så fald kan dialyse effektivt undgå eller mindske dialyse tid, hvis du har været i dialyse, eller endda stoppe, hvis nyrefunktion kan forøges til en ideel plan.

Hvis din kreatinin niveau ikke at tabe i dialyse, og som også er interesseret i terapier af kinesisk medicin, så skal du lære mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for nyresvigt. Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

没有评论:

发表评论

Online Expert