2014年12月22日星期一

Under en kold influenza og nyresygdom

En kold influenza er ikke et særligt symptom for patienter med nedsat nyrefunktion, som også forekommer i den almindelige befolkning med lethed. Men patienter med nyresvigt er mere tilbøjelige til at have en forkølelse og influenza-infektioner relaterede sygdomme.

? Hvad er årsagen til nyresvigt have en kold influenza?

En række betingelser usund kost plan for at nyre-relaterede komplikationer kan forårsage dette problem.

For at undgå at beskatte på nyrerne, patienterne altid nødt til at følge en diæt plan. I dette tilfælde er mere tilbøjelige til at tage utilstrækkelige kalorier og protein, der kan reducere immun kapacitet af patienterne, hvilket resulterer i en kold influenza let patienter.

Når nyre membranfiltrering er beskadiget selv en stor mængde af protein og andre næringsstoffer kan sive ind i urinen. Midler lækagetab immunoglobulin protein, således at patienterne har en risiko for kolde og influenzainfektioner.

For at bekæmpe de forskellige komplikationer af nyresvigt, brug patienter til at tage en række medikamenter, mens kold influenza er bare en almindelig bivirkning af disse lægemidler.

Desuden diabetes-relateret begivenhed er en anden årsag. For patienter nyresvigt på grund af diabetisk nefropati, kan blodsukker overskydende holde de hvide blodlegemer til at gøre deres arbejde normalt. Derefter kan den unormale immunsystem føre til kold.

Behandlinger til at styre kold influenza i nyresvigt

Der er mange typer af medicin, der kan hjælpe med at behandle forkølelse influenza i alle apoteker, men nyrepatienter kan ikke bruge disse lægemidler uden vejledning af læger. For at finde ud af, hvilken medicin er det rigtige for dig, kan du lave en aftale online for at konsultere en læge her.

Hvis du undgå kulde effektivt, bør du også tage nogle effektive foranstaltninger til at forbedre funktionen af dine nyrer og immunsystem behandlinger. Så du kan leve som raske mennesker. Tøv ikke med at skride til handling nu.

没有评论:

发表评论

Online Expert