2014年12月23日星期二

Smertestillende medicin til patienter med PKD

Polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom, der kan være relateret til smerter i forskellige regioner, såsom ryggen, maven og hoved. Hvis PKD patienter, der lider af disse problemer skal ønsker at finde effektive smertestillende medicin til at lindre ryggen, rygsmerter, smerter ben og så videre.

Hvorfor PKD patienter har smerte?

PKD forårsager en ophobning af renal udvikle nyre cyster. I den første fase, alle nyre cyster er stadig små, så patienterne har normalt ingen problemer. Men som tiden går, nyrecyster bliver større og større, så vil erstatte væv iboende nyrefunktion gradvist. Under denne progression, mange symptomer, såsom rygsmerter, højt blodtryk, cerebral aneurisme, gigt, urinvejsinfektioner, og så videre, let fremstilles.

Hvad smerte medicin kan hjælpe med at lindre smerten af patienter med PKD?

På apoteket er der mange typer af smertestillende medicin, men nogle af dem har skadelige virkninger på nyrerne. Således bør de polycystisk patienter nyresygdom vælge smertestillende medicin tages med forsigtighed. Her er en liste nogle smertestillende medicin og patienter kan præcisere, at er rigtige for dem.

- Over-the-counter smertestillende: Både acetaminophen og NSAID kan lindre smerter og feber håndtag.

- Prescription til smertelindring: Denne type smertestillende medicin, herunder steroider, antidepressiva, opioider, og så videre.

- En lidocain patch: Dette er en receptpligtig medicin, og er en anden form for smertestillende medicin.

Vær opmærksom på:

Selv analgetika kan hjælpe med at lindre smerten af patienter, til en vis grad, de er i stand til at overvinde deres smerter fra roden. Hvis patienter ønsker at styre deres ubehag helt og forbedre nyresygdom effektivt, kan de konsultere en læge online eller maile direkte til enfermedad-renal@hotmail.com. Der er en masse af nyrespecialister i Kina service nyre, hvilket i høj grad kan være med til at styre PKD og dens komplikationer.

没有评论:

发表评论

Online Expert