2014年12月8日星期一

Hvordan man kan reducere kreatinin og BUN 898 600 Trin 4 CKD

Trin 4 kronisk nyresygdom kan forårsage nyrefunktion unormalt, så ekstra kreatinin, urinstof og andre affaldsstoffer ophobes i blodet. Hvis patienter er testet til at udføre høj kreatinin og BUN 898 600, skal træffe effektive behandlinger til at sænke dem og beskytte de relevante nyrerne.

Serumkreatinin afslører koncentrationen af creatinin i blodet, mens BUN angiver koncentrationen af urinstof i blodet. Både kreatinin og urea er metabolisk affald i kroppen. Derfor, hvis patienter med stadie 4 CKD ønsker at reducere deres BUN kreatinin 898 og 600, kan følge flere tips.

* Udvikle et lavt proteinindhold kost

Urea er et affaldsprodukt af metabolisme terminal protein og urinstof aflejringer kan forårsage mange andre problemer, såsom kvalme, opkastning, dårlig smag i munden, renal anæmi, og så videre. For at reducere niveauet af urinstof i blodet, lavere proteinindtag er nyttigt. For patienter med BUN 600, som skal begrænse deres indtagelse af protein til 0,6 g / kg legemsvægt.

* Styr forbruget af kød

Kreatinin er genereret fra kreatin, som ofte findes i forskellige kød, således at patienter med nyresygdom stadie 4 havde bedre kontrol over deres forbrug af kød, især kød og fedt fra rødt kød.

* Undgå anstrengende motion

Kreatinin formularer under muskelstofskiftet, så kraftig motion kan øge produktionen af kreatinin, forhøjet serumkreatinin nemt. Således patienter med kreatinin 898 Undgå basketball, fodbold, løb hurtigt, og så videre.

* Tag nogle plantelægemidler

Med en historie på 3000 år har nogle naturmedicin blevet vist, at effekten i at reducere dannelsen af kreatinin og urinstof og stigning glomerulære filtrationshastighed. Derefter kan nyrerne filtrere over kroppen kreatinin og urinstof, kreatinin og BUN 898 og 600 falder naturligt.

Hvis du nogensinde har brugt urtemedicin, skal du stole på det.Hvis du er interesseret i vores terapi, så send os en enfermedad-renal@hotmail.com, eller efterlade en besked på bas.

没有评论:

发表评论

Online Expert