2014年12月27日星期六

Hvordan kan jeg investere min CKD 3

Når kronisk nyresygdom forværres i trin 3, kan patienterne stadig lever med deres egne nyrer, men kan have nogle symptomer og ubehag. For at forbedre deres livskvalitet, disse patienter vente ændre sin CKD 3. Hvordan til at opnå dette objetivoñexiste nogen behandling eller medicin til rådighed? I dag, jeg fortsætter med at finde svaret for dig selv.

Som vi alle ved, nyrerne er en stor ekskretionsorganerne organ, der har en stærk kompenserende kapacitet. I trin 3 nyresygdommen er nyrerne arbejder i 30% ~ 59%, dvs. helt en del af funktionelle nyrevæv er stadig nyttig, er der visse iboende nyrevæv næppe beskadiget, men de resterende nyrevæv er nekrotisk. Hvis vi skal vende nyreskade hos patienter med stadie 3 CKD, må vi gøre alt for at reparere beskadigede nyre, men ikke nekrotiske celler og beskytte det sunde nyrevæv funktion.

Hvordan kan disse patienter vende deres Stage 3 CKD? Ifølge de ovennævnte krav, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en god aftale. Sammen med denne behandling, patienterne også nødt til at følge en sund kost plan og livsstil, der kan understøtte de terapeutiske virkninger i høj grad.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er baseret på traditionel kinesisk medicin og terapi anvendes eksternt. Denne terapi kan give nok ilt og næring til iboende nyreceller ved at udvide blodkarrene og øge blodgennemstrømningen til nyrerne, og hjælpe med at rense det indre miljø gennem en kombination, split og opløsning af affaldsprodukter og toksiner. Endelig er det også godt for at forbedre kapaciteten til selv-healing af beskadigede nyre celler. Endelig kan nedsat nyre- celler genvinde arbejde langsomt.

Under behandlingen, behøver patienterne også ændre din kost Trin 3 CKD baseret på deres sygdomsstatus og lade usund livsstil.

Hvis du stadig har noget klart om indholdet over eller ønsker at få specialiseret behandling og kostplan, kan du konsultere læge i lige linje eller forlade dit spørgsmål i form nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert