2014年12月27日星期六

Hvor lang er nyretransplantation venteliste

Min mor har slutstadiet nyresvigt, og lægerne foreslog hun accepterer nyretransplantation. Men jeg hørte nyretransplantation venteliste er lang, ikke?

Nogle undersøgelser tyder på, at patienter med nyresvigt mere end 93000 er i ventelisten til en nyretransplantation. Ventetiden for en afdød donor kan være 5-10 år, mens de venter på en levende donor kan være korte. Faktisk den præcise timing er forskellig fra person til person. Hvis Heldigvis kan patienterne har mulighed for at gøre det nyretransplantation kirurgi hurtigt. Men hvis desværre kan nogle patienter har ingen chance for at acceptere denne operation før døden.

Ud over den lange venteliste omkostninger nyretransplantation kirurgi er meget høj. Begge disse aspekter gør patienter med nedsat nyrefunktion ikke acceptere denne behandlingsform.

Der er nogle andre behandlinger for at hjælpe forlænge levetiden for patienter med nedsat nyrefunktion uden nyretransplantation?

Heldigvis er svaret ja. Med udviklingen af moderne medicin, kan nogle andre terapier også bidrage til at vende nyreskader og forbedre GFR af patienterne. Da nyrefunktionen stiger til 15% og holdes stabil, som ikke skal pines med nyretransplantation listen længst forbi.

Hvis du eller et familiemedlem også ønsker at tage disse alternative behandlingsformer, kan du lære mere om disse behandlingsformer os gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert