2014年12月25日星期四

Sukkerroer saft vil forbedre nyrefunktionen

Når nyrerne er beskadiget, skal patienterne henvises til forbedre nyrefunktionen. Ud over medicin og behandlinger, kan nogle fødevarer og drikkevarer også bidrage til at forbedre nyrefunktionen. Sukkerroer saft kan have denne effekt.

Det forlyder, at sukkerroer saft har fremragende helbredende egenskab af nyreskader. Det vil sige, når fungerende nyre væv er beskadiget, sukkerroer juice kan øge genoprettelse af renal celle med handicap. Fra dette punkt kan sukkerroer juice faktisk bidrage til at forbedre nyrefunktionen.

Faktisk sukkerroer juice har også andre sundhedsmæssige fordele for patienter med nyresygdom. De er:

- Lavere højt blodtryk

- Forbedre appetit af patienter

- Hjælper lindre renal anæmi

- Undgå kolde

- Regelmæssig stofskifte

- Forebygge og afhjælpe forstoppelse

Dog kan, fordi roer være en kilde til sukkerproduktion, patienter, hvis nyrer problemet skyldes diabetes bør undgå sukkerroer juice. Ellers kan overdreven sukkerroer juice forårsage blodsukker uden for patienterne nemt styre.

Selv sukkerroer saft kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen nyrepatienter, til en vis grad, er ikke i stand til at erstatte medicinsk behandling og er uoverskuelig nyresygdom kun i form af særlig mad eller drikke.

At gøre, at patienterne får den øgede nyrefunktion, er der behov for nogle medicinske behandlinger. Efter gentagne gange testet, har Micro-kinesisk medicin Osmotherapy vist sig effektiv i at vende nyreskader og forbedre nyrefunktionen. Sammenfattende denne terapi har fire grundlæggende funktioner: udvidelse af blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydende ekstracellulære matrix. Generelt efter omkring en eller to måneder, kan patienterne finde deres nyre funktioner naturligvis øges.

For en liste over fødevarer, der kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen eller lære mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, er du velkommen til at forlade dit spørgsmål og kontaktoplysninger i formularen nedenfor. Vi vil svare inden for to arbejdsdage.

没有评论:

发表评论

Online Expert