2014年12月18日星期四

Nogle tips, der hjælper dig til at vide klart, hvad der er High Kreatinin niveau

Kreatinin er en slags stofskifte af muskler, under normale forhold, vil det blive udledt ved nyrerne. Efter nyre beskadiget, kan de ikke udskilles i tid, således at inducere høj kreatinin. I dag vil jeg dele dig nogle informationer om det, vil følgende tip hjælpe dig til at vide mere klart, hvad der er høj kreatinin niveau.

1. Den normale rækkevidde af det er forskelligt fra mand til kvinde, referenceniveauet er 0.6-1.2 mg hos mænd og fra 0.5 til 1.1 mg i hunner.

2. Ikke alle høje kreatinin induceres ved sygdom faktor, kan nogle af dem forårsaget af et stor mængde protein i en kort tid eller forkølet eller feber osv vil de unormale tilbage til normal med tilskyndelse forsvundet.

3. Ikke alle høje kreatinin niveau betyder nyresygdom, når du har fundet høj kreatinin niveau, du er nødt til at gøre en anden test efter tre måneder, hvis du fik det samme resultat, så er du nødt til at gøre mere test til at gøre yderligere diagnose.

4. Når du sørge for, at det høje kreatinin niveau fremkaldes af sygdom faktor, gør en kost plan med hjælp fra din læge, der kan hjælpe dig lever bedre, selv sænke progressionen af din sygdom.

5. Gør styre kreatinin niveauet i den tidlige fase, når din sygdom tab kontrol, vil dialyse være nødvendig. En passende dialyse er nyttigt til behandling af din sygdom og lavere høj kreatinin niveau.

6. Som en alternativ behandling af dialyse, kan kinesisk Herb Medicin helbrede din sygdom på en mere naturlig måde, der er betyder det kan helbrede din sygdom uden skade din nyre.

Ligegyldigt hvordan, jo tidligere du kan få den behandling, kan den bedre helbredende effekt får. Så gør tage chancen for at skelne mellem din sygdom. Hvis du har brug for hjælp til at sænke højt kreatinin niveau, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert