2014年12月10日星期三

Gør kreatinin Kom ned efter transplantation for nefrotisk syndrom

Hvis nefrotisk syndrom forværres i slutstadiet nyresvigt, kan patienterne blive foreslået til at acceptere en nyretransplantation. Men nogle patienter finde deres kreatinin niveau er stadig ganske høj efter transplantation. Gøre høje kreatinin niveau fra efter en nyretransplantation for patienter med nefrotisk syndrom?

Kreatinin niveau efter nyretransplantation

Generelt er patienterne ikke anbefalet at gøre nyretransplantation, medmindre begge nyrer er holdt op med at arbejde. En nyretransplantation er operation for at erstatte en syg nyre med en sund nyre. Det vil sige, selvom nefrotisk syndrom patienter med nyreinsufficiens acceptere denne operation, som kun har en god nyre. I dette tilfælde er mere tilbøjelige til at være lidt højere end normale mennesker niveauet af serum kreatinin. Således det normale niveau for kreatinin for nyretransplantationspatienter er mindre end 1.8-1.9mg / dl.

For den almene befolkning, niveau af serum kreatinin (SCR) varierer sædvanligvis fra 0,5 til 1,3 mg / dl. Nogle patienter efter nyretransplantation stadig tror, der er højere end normalt, når din Scr er over 1,3 mg / dl.Hoy dage, vi ved, det er forkert.

Hvis patienten Scr ikke øge unormalt, bør du tage nogle behandlinger til at sænke den.

Afhængigt af årsagen til den høje koncentration af kreatinin, Lysterapi Blood forurening værd at prøve. Gennem blod rengøring og igen, kan yderligere kreatinin elimineres fra kroppen. Derefter er nogle væsentlige næring tilsat i blodbanen, og at normalisere blodcirkulationen. Endelig er der nogle naturlægemidler, der kan fodre nyrerne og regulerer det interne miljø bruges til at beskytte den transplanterede nyre og forbedre funktionen.

Hidtil har en række nyrepatienter sænket deres serumkreatinin og reddede hans nyre transplanteret med succes. Forhåbentlig kan flere og flere patienter genvinde et nyt liv med denne behandling.

没有评论:

发表评论

Online Expert