2014年12月7日星期日

Effekt af CKD i fordøjelsessystemet

CKD (kronisk nyresygdom) er ikke et isoleret sygdom, med udviklingen af den tilstand, kan CKD påvirke andre systemer i kroppen og føre til forskellige komplikationer. Så hvad er effekten af CKD i fordøjelsessystemet?

Effekt af CKD i fordøjelsessystemet

Normalt når CKD nyresvigt udvikler sig, vil de vises i fordøjelsessystemet problemer og andre komplikationer. Generelt Den første virkning af CKD i fordøjelsessystemet er manglende appetit. Når fordøjelsessystemet påvirkes og tilstanden forværres, kan andre symptomer omfatter kvalme, opkastning eller diarré. Du kender årsagen? Det kan være forårsaget af akkumulering af affald for meget og andre skadelige stoffer, som direkte kan påvirke fordøjelsessystemet og føre til en række symptomer. Urease bakterier også i tarmkanalen pauser urinstof til ammoniak, som stimulerer gastrointestinal mucosa og derefter resulterer i inflammation og flere små overfladiske sår. Det kan også være en årsag til fordøjelsessystemet problemer.

Gastrointestinal blødning er en almindelig effekt af CKD i fordøjelsessystemet. Hvad mere er, kan kvalme og opkastning også have noget at gøre med dysfunktion af det centrale nervesystem.

Hvad andre oplysninger bør vide Patienter med CKD?

Din læge vil hjælpe dig med at håndtere deres problemer i fordøjelsessystemet og andre systemer. CKD vil ikke forårsage døden direkte, men de alvorlige komplikationer kan. Så for behandling af CKD at forebygge og behandle komplikationer tilsyneladende er nødvendig og vigtig. Men når CKD fase 5 CKD udvikler sig, vil det være næsten umuligt at vende den betingelse, så vi altid siger til patienter med CKD ikke forsinke den betingelse, er det nødvendigt passende behandling til at hjælpe med at forhindre nyresvigt og behandling dialyse. Hvis du har brug for oplysninger om CKD, så kontakt os.

没有评论:

发表评论

Online Expert