2014年12月9日星期二

Der nogen medicin til behandling af tilbagevendende anfald af nefrotisk syndrom

Prednison, kortikosteroider og immunosuppressive ofte taget for at behandle nefrotisk syndrom, men den største bekymring for disse patienter er tilbagevendende anfald af denne sygdom. Er der nogen medicin til at håndtere dette problem?

Først skal lægemidlet overvinde ulemperne ved de stoffer, der er anført ovenfor.

Nefrotisk syndrom er en almindelig glomerulær sygdom er forårsaget af inflammatoriske reaktioner i nyren, og derefter en stor mængde af lækage af protein i urinen, dannelsen af proteinuri. For at forhindre tab af protein og styre udviklingen af nefrotisk syndrom, der prednison anvendes ofte, steroider og immunosuppressive. Men disse lægemidler virker ved at nedsætte snarere end at regulere immunsystemet. Derfor, når patienterne reducere deres doser eller stoppe din medicin, nefrotisk syndrom falder nemt.
Af ovenstående analyse, ved vi, at nøglen til at forhindre en gentagelse af denne sygdom er at fjerne de sygdomsfremkaldende faktorer og normalisere immunsystemet.

For det andet, så prøv at finde ud af, hvilke stoffer er nyttige.

Ifølge de ovennævnte krav, visse medikamenter og terapier er nyttige for disse patienter. Hidtil har flere behandlinger vist sig effektiv og sikker til behandling af denne sygdom. Er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, immunterapi, og Claro Blood Pollution Therapy.

For det tredje, lære, hvad disse behandlinger kan gøre for at behandle nefrotisk syndrom.

Fordi disse behandlinger har absorberet essensen af kinesisk medicin og vestlig medicin, fokus på behandlingen af denne type nyresygdom fra roden. På den ene side kan fjerne immunkomplekser, patogene faktorer og nedsat nyre- celler reparere, med henblik på at lette proteinuri og andre symptomer. På den anden side, kan normalisere immunsystemet og forhindre gentagelse af NS effektivitet.

Endelig kan du prøve at vælge en ordentlig behandling plan.

Den detaljerede behandling plan bør afhænge tilstand patienter sygdom. Hvis du også lider af denne sygdom, kan du fortælle din testrapport. Så kan vi afgøre den bedste behandling mulighed for dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert