2014年12月22日星期一

Hvad indikerer skummende urin mørk til patienter med nedsat nyrefunktion

Nogle patienter med nyreinsufficiens opdager, at de har skummende mørk urin. Denne ubehagelige symptom kan afsløre nogle underliggende lidelser. Hvad betyder skummende og mørk urin for patienter med nyresvigt?

Skummende mørk urin

Når nyrerne filtrering system er beskadiget nyrer ikke er i stand til at filtrere blod og fastholde næringsstoffer i kroppen normalt. Derefter kan en stor mængde af protein i urinen lække, hvilket resulterer i skummende urin.

Som for mørk urin, indikerer, at farveændringen af urin. Meget ofte, mørk urin afslører røde blodlegemer i urinen. I klinikken ringe hæmaturi blod eller urin.

Proteinuri og hæmaturi hos patienter med nedsat nyrefunktion

Selvom både proteinuri og hæmaturi patient skal betale meget opmærksom på dem, proteinuri er langt mere alvorlig end hæmaturi. Dette skyldes protein tab kan føre til fejlernæring, hårtab, betændelse eller yderligere skade nyre nemt.

Sådan håndteres forthy mørk urin forårsaget af nyresvigt?

Da nedsat nyrefunktion er årsagen, at effektiv behandling forhindre protein og røde blodlegemer i at slippe ud og genopbygge filtreringssystem af nyrerne. Tre behandlinger kan være nyttige.

- Immunterapi: Hvis patienter med nyresvigt er forårsaget af immunsygdomme, stamceller er deres bedste mulighed.

- Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: Når nyresvigt skyldes den anoxiske og iskæmisk nyresygdom, denne Osmotherapy er nyttigt.

- Stamcellebehandling: Hvis næsten alle nyrefunktionen af patienter er tabt, stamcelleterapi kan hjælpe med at genopbygge din nyre struktur.

Den individuelle behandlingsplan skal afhænge af tilstand af patienter sygdom. For personlig rådgivning til at forbedre din nyresygdom og behandling af sorte skummende urin, lad dit spørgsmål i form nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert