2014年12月21日星期日

Medicin til behandling af spor albumin i urinen af IgA nefropati

Følg albumin i urinen er et farligt signal for IgA nefropati patienter, fordi det indikerer skade på filtrene i nyrerne og dårlig prognose af denne sygdom. Fra dette punkt, er effektiv til forebyggelse og behandling af spor albumin i urin stof pit er dødelig for patienter IgA nefropati.

Selvom albumin i urinen er ikke indlysende, kan urintest hjælpe med at opdage det. Der er kun én indikator for nyreskader, men også anmoder inflammation og fibrose af nyretubuli, at fremskynde udviklingen af kronisk nyresygdom. Starten af albuminuri og proteinuri kan øge mængden af protein i tubulære epitelceller kan øge aktiviteten af lysosomet. Når dette materiale frigives til tubulær celle plasma, kan celleskader fremkalde inflammation og sklerose.

Hvad medicin kan hjælpe med at behandle albumin i urinen af patienter med IgA nefropati?

Steroider: Ofte anvendes, når albumin i urinen er ++ eller alvorlig, fordi dette stof kan inhibere inflammatoriske reaktioner i glomeruli. Derfor mindre kan albumin filtreret gennem nyre filtre.

Cyclophosphamid og dipyridamol: Disse stoffer er normalt sammen med steroider, og kan hjælpe med at lindre proteinuri og albuminuri, men har ingen effekt på forekomsten af glomerulær filtration.

Høje doser af immunglobulin: Høj dosis intravenøs immunglobulin drop kan ikke blot forbedre proteinuri og hæmaturi, men også stoppe faldet i GFR. Men disse symptomer nemt igen efter ophør af lægemidlet.

Immunterapi: Denne terapi fokuserer på behandling af IgA nefropati og reparation filtrering system nyrerne snarere end blot behandler symptomerne IgA nefropati. Derfor, hvis patienterne ønsker at slippe af albumin i urinen og forebygge nyresvigt, kan de prøve denne systemisk behandling.

Rådfør lægetjeneste online nyre Kina og fortælle dig mere om din sygdomstilstand, så de kan hjælpe dig med at ordinere ordentlig medicin.

没有评论:

发表评论

Online Expert