2014年12月17日星期三

Hvilken fase af nyresvigt hvis Kreatinin er 1.5 og GFR er 34

Kreatinin og GFR er to fælles indikator for nyrefunktion, i henhold til deres niveau, vi kan se, hvad stadie er patienten i. Så hvis patientens kreatinin niveau er 1.5, men det GFR niveau er 34 hvilken fase af nyresvigt er patienterne i?

I klinikken, kreatinin niveau 1.5 er bare højere end det normale niveau 1.3 udelukke andre faktorer, det er nu i fase 2 nyresygdom. Men kreatinin kan påvirkes af mange årsager, desuden, det vil ikke falde naturligvis kun efter nyrefunktionen lavere end 50%. Så vi kan ikke gøre præcis diagnose kun af kreatinin niveau.
Som for GFR, er en mere følsom faktor, kan det hjælpe os at foretage yderligere diagnose. Så fra nummer 34, kan vi se, at sygdommen nu er i fase 3 og nær margin på 4. etape nyresygdom.

Så hvis din kreatinin niveau er ikke så højt, men din GFR er lavere, bør du gøre diagnose i henhold til dit GFR niveau. Det vil sige for mennesker med kreatinin 1.5 og GFR 34, er han nu i fase 3 snarere end trin 2.

For folk i anden fase, kan behandlingen være anderledes, så du bør være særlig opmærksom på din sygdom. Gå ikke glip af den rigtige kur tid. Bortset behandling, kost spiller også en vigtig rolle, så hvis det er muligt, kan du foretage en terning plan med den hjælp, du din ernæringsekspert. Hvis du har brug for hjælp, kan du også kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Af ovenstående ved vi, at folk med kreatinin niveau 1.5 og GFR 34 er i margenen på stadie 3 nyresvigt, der er ondskabsfuldt de har brug for at handle lige nu, så som at forhindre, at sygdommen går værre.

没有评论:

发表评论

Online Expert