2014年12月23日星期二

Trin 4 nyresvigt med høj kreatinin niveau

Kreatinin niveau for at måle, hvor godt dine nyrer. Generelt høj kreatinin niveau betyder, at dine nyrer ikke fungerer godt. For at klare høj kreatinin stadie 4 nyresvigt, skal gøres klart, at hvordan det sker.

Hvad gør forhøjet kreatinin niveauet i 4. etape nyresvigt?

Kreatinin er et metabolisk produkt der er fremstillet ved muskelstofskiftet og protein du spiser. Som en kendsgerning, skal filter kreatinin ud af kroppen ved hjælp af glomerulær filtrering funktion i deres urin. når den glomerulære filtration funktion angrebet af forskellige nyresygdomme, mange giftige stoffer, affaldsprodukter og mængden af væske deponeres i nyrerne, der forårsager høj kreatinin.

Hvad er de almindelige symptomer på højt kreatinin niveau i Fase 4 nyresvigt?

Patienter med stadie 4 nyresvigt i høj kreatinin niveau får symptomer som træthed, hovedpine, anæmi, åndenød, appetitløshed, feber, forvirring, hævelse i hænder og ben, og rygsmerter komme ned.

Ovenstående er de almindelige symptomer på scenen 4 nyresvigt, hvilket kan indikere underliggende nyreproblemer. Så du er nødt til at holde øje med disse symptomer. Eventuelle oplysninger, du ønsker at vide, sende e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

Hvordan skal man behandle med en høj grad af kreatinin i 4. etape nyresvigt?

Reduktionen af forhøjet kreatinin er altid det første valg for patienter håndtere deres nyresygdom. For at reducere den høje kreatinin er dialyse almindeligt anvendt til at reducere højt kreatinin niveau, men dialyse er ikke en kur mod nyresygdom og mindske højt kreatinin niveau er ikke det ultimative mål for mennesker med sygdom renal.

Derfor skal patienter søger behandling, der fokuserer på fornyelse af glomerulusfiltration funktion. Kun glomerulær filtration funktion repareret? Du kan kreatinin, affaldsprodukter og overskydende væske ledes uden for kroppen.

没有评论:

发表评论

Online Expert