2014年12月18日星期四

Kan jeg tabe sig, når i fase 3 nyresvigt

Faktisk har læger ikke anbefale patienten at tabe sig, når de er i fase 3 nyresvigt, fordi der kan tilføje belastning til nyren. Men fedme kan påvirke sygdommens prognose, så nogle patienter er nødt til at tabe. Selv dette, behøver lægerne ikke tilskynde patienten til at tabe sig ved at tage medicin, fordi det kan skade nyrerne i en vis grad.

Eksperter minde patienter, der har at tabe, undgå at tage medicin uden at konsultere din læge, ellers din nyre kan få yderligere skade, og dermed fremkalde din sygdom tilbagefald eller går værre. Hvis du er nødt til, du må hellere vælge en naturlig måde, såsom at styre indtagelsen af fødevarer, som er rige på fedt og sukker eller nogle andre nutritions kan forårsage din vægtforøgelse. Men det er ikke nok til at tabe sig kun ved kost, hvis du er overvægtig for meget. Så du nødt til at løse dette problem på en anden måde, der er til at helbrede din sygdom fra roden. Så den bedste måde at tabe sig er at helbrede din sygdom først. Som vi alle ved vestlig medicin såsom hormonbehandling kan føre til fedme, så er du nødt til at vælge kinesisk Herb Medicin som din kur metode. Det kan ikke kun beskytte nyrefunktionen fra yderligere skader, men også kan forbedre nyrefunktionen ved at reparere de beskadigede dem.

Danne ovenstående ved vi, at fedme vil gøre nyresygdom mere kompleks og også kan påvirke prognosen for det på en eller anden måde, så folk søger nogle måder at tabe sig. Kost er de mest almindelige måder, men det er ikke nok, hvad der er værre, kan det føre til dårlige nutritions. så en patient med stadie 3 nyresvigt, hvis du ønsker at tabe sig, pointen er at vælge en rigtige måde.

Hvis du har andre spørgsmål, så kontakt vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert