2014年12月16日星期二

Nyresvigt med Kreatinin Level 7.9 Løsning uden Dialyse

Højt kreatinin niveau viser nyrerne er beskadiget, således at efterspørgslen os til at træffe foranstaltninger i tide til at forhindre det går værre. Så hvad er løsningen for folk med nyresvigt med kreatinin 7.9 uden dialyse?

I klinikken, kreatinin niveau 7.9 betyder sygdommen nu er næsten falde i End Stage Renal Disease, uden der vil være behov god kontrol dialyse. Ved hjælp af dialyse, kan nogle mennesker lever bedre og længere, men for andre mennesker, de kan have en lavere livskvalitet på grund af bivirkninger af denne kur. Så de ønsker at få nyretransplantation, således at slippe af dialyse. Uheldigvis kan ikke alle mennesker blive opført på kandidatlisten for transplantation. For folk med fedme, forhøjet blodtryk, alvorlig hjertesygdom og så videre, de er ikke egnede til at tage det. Så for denne del af mennesker, bør de vælge en anden forskellige måder, der er kinesisk Herb Medicin, der kan løse nyre problem på en naturlig måde.

Den mest kendte kinesiske Herb Medicin er toppen syv behandlinger. Det er ikke en enkelt behandling, men en række terapi, herunder syv kur i det. Under behandlingen vil lægen vælge forskellige behandlinger efter patientens sygdom, så det kan opnå en bedre helbredende virkning. For mennesker, der er i den tidlige fase, kan de have en chance for at vende det. For folk med kreatinin 7.9, måske svært at vende sygdommen, men de kan også have en kvalitet og længere levetid.

Hvis du har brug for hjælp i gende høj kreatinin niveau eller helbrede nyresvigt, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi give gratis råd til dig som aoon som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert