2014年12月25日星期四

Phytonutrients til diabetikere med nyresvigt Trin 4

Phytonutrients er nogle forbindelser, der forekommer naturligt i mange planter. Rapporteres at være gavnlig for vores krop, så nogle diabetikere med nyresvigt i fase 4 ser godt for dem phytonutrients.

En oversigt over phytonutrients

Hidtil har så mange som 4000 forskellige plantenæringsstoffer vist sig at have potentiale mod forskellige sygdomme, såsom cancer, slagtilfælde, lav immunitet, og så videre. Dette stof findes i næsten alle fødevarer morgen te drukket, spist popcorn i film hus, grøntsager og frugter, der forbruges i forbindelse med måltider til alle former for snacks.

Phytonutrients har nogle anti-inflammatoriske ejendom, kan nogle forhindre cell mutation, og nogle andre kan forhindre spredning af kræftceller. Selv om disse næringsstoffer kan tilvejebringe forskellige fordele til kroppen, ikke alle er egnet til alle patienter. Hvis du vil vide, hvad phytonutrients er nyttige for visse patienter, er du nødt til at fortælle os mere om dem via e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com. Vi er glade for at hjælpe.

Phytonutrients til diabetikere med nyresvigt fase 4

I trin 4 nyrerne ikke er i stand til at gøre deres arbejde ordentligt, så patienter bør lide under en række symptomer og komplikationer. I dette tilfælde kan plantenæringsstoffer gøre noget for disse patienter. For eksempel:

- Polyfenoler: Med ejendom anti-inflammatoriske og anti-allergi, kan dette stof forbedre immunforsvaret kapacitet patienter og bekæmpe infektioner og allergiske reaktioner.

- Carotenoider: Dette næringsstof er normalt findes i grøntsager røde og gule, ligesom tomater, squash, gulerod, kartoffel osv Du kan hjælpe med at beskytte de resterende funktionelle nyre væv og forbedre immunsystemet af patienterne.

Der er mange andre phytonutrients, der kan hjælpe bekæmpe kronisk nyresvigt og diabetes, til en vis grad. Hvis du vil vide mere om dem, så kontakt os direkte.

没有评论:

发表评论

Online Expert