2014年12月17日星期三

CKD Med GFR 61 skal jeg drikke 8 glas vand

Som en kronisk nyresygdom patient med GFR 61 skal jeg drikke 8 glas vand? Normalt, for folk med GFR 61, bør de kontrollerer vandindtag, især for folk med hævelse, der kan hjælpe med at lette byrden af nyrerne.

Det er kendt, at holde balancen af væske i kroppen er en af de vigtigste funktioner i nyren, for patient med GFR 63, nyrer kan ikke fungere tilstrækkeligt, så det bliver mindre i stand til at holde væskeniveauet afbalanceret. Så vil de overskydende vand i kroppen ophobes i kroppen, hvilket kan medfører forhøjet blodtryk og kan i sidste ende bidrage til hjertesygdomme. Hvis indholdet af kroppen vandet når meget høje niveauer, kan dette medføre, at kroppen til at svulme - fra anklerne på grund af tyngdekraften - og breder sig op i kroppen. Hvis venstre ubehandlet, vil overskydende væske bosætte sig i lungerne, hvilket medfører en livstruende tilstand, der kaldes lungeødem.

Hvor meget vand skal jeg drikke?

Væsken anbefaling for hver patient dagligt er forskellig én efter én. Generelt, jo mere urin en patient producerer, jo mere flydende de kan drikke. Så du skal drikke en vis af vand i henhold til din egen tilstand. Den bedre måde er at spørge din læge, de vil give det bedste råd til dig.

Så for folk med GFR 61, behøver du ikke at drikke et helt otte glas vand hver dag, men nej som en patient med nyresygdom, især med terminal nyresygdom, bør du kontrollere vandindtag strengt.

Hvis du har andre spørgsmål om GFR, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert