2014年12月31日星期三

Hvad kan man forvente i ESRD

Diagnosen slutstadiet nyresygdom betyder, at du er i den afsluttende fase af nyresygdom, og nyrer har mistet næsten hele deres kapacitet, således at de beskadigede nyrer ikke fungerer godt nok til at opfylde behovene i den dagligdagen. Hvad kan du forvente i ESRD?

Nyresvigt kan påvirke en persons helbred på flere måder. Nogle mennesker oplever træthed, nogle mister deres appetit, og nogle har lægkramper. Disse problemer er forårsaget af de affaldsprodukter, der ophobes i blodet, en tilstand kendt som uræmi. Sunde nyrer fjerne affaldsstoffer fra blodet. Når nyrerne svigter, opstår uræmi. Nyrerne producerer også hormoner og balance af mineraler i blodet. Når nyrerne svigter, de fleste mennesker udvikler forhold, der påvirker blodet, knogler, nerver, hud, hjerte etc. Desuden, hvis urin er stoppet, kan det være mere alvorligt. I den tilstand, du er nødt til at afhænge af dialyse eller en nyretransplantation at leve.

Men faktum er, at flere og flere patienter foretrækker at kigge efter mulige behandling kan undgå dialyse. Fordi dialyse ikke forbedres nyrefunktion og patienter, mens de er tilbøjelige til at lide af en række bivirkninger.

Nå, NES dialyse eneste mulighed til behandling af ESRD?

Selvfølgelig ikke. Bortset fra dialyse, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy oprettet og er meget udbredt i vores Shijiazhuang nyresygdomme Hospital. Med behandling, har vi behandlet mange patienter med nyresygdom, som kommer fra over 64 lande. Ikke blot absorbere essensen af traditionel kinesisk medicin (TCM), men også kombineret med avanceret teknologi.

Med hjælp fra osmose-enhed, de aktive materialer er faktisk en nyre område, der forbedrer effektiviteten af plantelægemidler kinesiske urter. Medicin kan aktivere og initiere selvreparerende system de iboende nyreceller, fremme regenerering og differentiering af cellerne selv, genopbygning af strukturen af glomeruli, og genvinde funktion glomerulær filtration. Den renale tubulære epitelceller reparere funktioner kan genvinde nyretubuli resorption og justering af syre-base balance og elektrolyt derefter forbedre hele funktionen af nyrerne.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy bringer nyt håb for patienter med nyresygdom, der gør alt for at undgå dialyse og nyretransplantation. Eventuelle spørgsmål, anbringender tale med vores læger online eller efterlade en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert