2014年12月24日星期三

Kan patienter med forhøjet kreatinin niveau FSGS Undgå Dialyse

Focal segmental glomerulosklerose er en type immun nyresygdom kendetegnet ved masser af proteinuri deponeret i nyrerne. Patienter med FSGS er mere tilbøjelige til at lide af en delvis glomerulus kører skleroserende læsion. Og masser af affaldsprodukter og kreatinin hober sig op i nyrerne. Når kreatinin og affald nå et vist niveau, er dialyse nødvendig for at fjerne affaldsstoffer. Er mere sandsynligt, at dialyse er den eneste måde at holde i live. De kan holde sig væk fra dialyse?

Hormonbehandling og immunosppressive er de to vigtigste behandlingsformer at håndtere FSGS. De to behandlinger anvendes til at lindre almindelige symptomer. Patienter med dem længere, nogle giftige stoffer i nyrerne.

Derfor bør patienterne søge behandling, der har til formål at behandle nyresygdom, primært, og har færre bivirkninger. Hvis FSGS, har netop kun en del af glomeruli blevet beskadiget, så behandlingen bør fokusere på at beskytte den resterende glomerulær skadelige. Hvis du vil vide mere om naturlige behandlinger, så send en e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

"One Four" behandling foreslås af mange top Shijiazhuang nyresygdom Hospital, som er baseret på den individuelle tilstand lyse nyresygdom eksperter. Den består af en flaske sammensætning McConnon, en dosis af kinesisk medicin oral dosis eksternt program og et fodbad bassin med kinesisk medicin. Denne behandling kan stoppe nyresygdom skrider frem, reparere beskadigede celler, den delvise genoprette nyrefunktion, nyrefunktion forbedre og forebygge tilbagefald effektivt FSGS. Hvis Deres nyrefunktion forbedres, hvilket betyder, at du har stor mulighed for at holde sig væk fra dialyse så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert