2014年12月15日星期一

Kan jeg Reverse nyresygdom og Come Off Dialyse

Kan jeg Reverse nyresygdom og komme ud dialyse? Helt ærligt, det afhænger af din nyresygdom tilstand, såsom hvilken fase du er i, hvor gammel du er, hvilken slags kur du tager og så videre. Hvis du er folk i den tidlige fase og få en ordentlig behandling i tide, kan du vende det og undgå dialyse.

Som vi har nævnt ovenfor, hvis du ønsker at vende din sygdom, du behøver for at få et anfald behandling, der er det centrale punkt til behandling af din sygdom. Sædvanligvis i den tidlige fase mennesker ikke kan finde sygdommen, fordi der ikke er nogen tydelige symptomer, så det er let at overse højre hærdetid. Efter de finder sygdommen, de er irriterende at finde en bedre behandling.

Normalt vil læger anbefaler hormonterapi til folk, der er i den tidlige fase, efter at sygdommen går i forvejen etape, vil dialyse skal anbefale, før patienten tager nyretransplantation, som er den mest effektive kur til at løse problemer med nyrerne, men ikke egnet til alle folket.

I fortiden, er det umuligt at vende sygdommen, endda du er i den tidlige fase, det eneste man kan gøre, er at forsinke progression af det. Med tiden går, en serie af behandlinger opfundet baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin, de bringer nyt håb for de mennesker, der kæmper fra nyresygdom, den mest berømte er Top Seven Treatment. For mennesker, der er i den tidlige fase, kan de vende det med hjælp fra dem. For mennesker, der tager dialyse, kan de komme ud dialyse.

Hvis du ønsker at vide, om du kan vende nyresygdom eller komme ud dialyse, kan du konsultere vores online læge direkte eller send e-mail til os med din detaljerede oplysninger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt gratis. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert