2014年12月18日星期四

Sekundære FSGS med højt blodtryk i 10 år

Du er også lider FSGS og historie af hypertension? Du har en lignende oplevelse? En af vores patient har sekundære FSGS, kreatinin 1.85, højt blodtryk i 10 år, og proteinuri ++. Forud for kommer til vores hospital, han er ivrig identificere effektive behandlinger for at forhindre ESRD.

? Er højt blodtryk forårsager FSGS?

Sekundære FSGS ?? kan være forårsaget af mange lidelser, mens højt blodtryk er kun en fælles sag. Langsigtet højt blodtryk kan føre til nyre arbejde hårdere, og derefter mindre blod strømmer til nyrerne og væv, der bliver iboende sklerotiske nyrer arbejde. Når ardannelse forekommer i en del af glomeruli, hvilket betyder FSGS forekommer.

Hvordan jeg nephrologist her for at behandle denne patient?

Da det sekundære FSGS er forårsaget af højt blodtryk og mangel på blod og oxygen, bør behandlingen starte fra kontrol af blodtryk og øge blodgennemstrømningen til nyrerne. I lyset af dette, læger her bruge Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og medicinsk bad til at udvide blodkarrene til at sænke blodtrykket og øge blod og ilt supplere iboende renale celler. Derefter beskadiget, men ikke nekrotiske renale celler får et gradvist opsving.

I mellemtiden cyklus terapi, akupunktur og kinesisk medicin oralt taget for at hjælpe de syge nyrer til at fjerne affaldsstoffer og giftstoffer fra kroppen gennem forskellige måder, såsom hud. Derfor falder det kreatinin niveau spontant. Når nyrerne gøre deres filtrering fungere normalt, blev proteinuri reduceret naturligvis.

Er disse egnet til alle sekundære FSGS patienternes behandlinger?

Selvfølgelig er svaret nej. Da betingelse ændringer patienter sygdommen fra person til person, bør behandling planer være meget forskellige. Hvis du ønsker at få tilbagebetaling af sekundære FSGS, opfordres du til at sende din beskrivelse sygdom sygdomsfri kidney-support@hotmail.com eller lade formularen nedenfor. Derfor kan nyre eksperter her hjælpe dig med at udvikle en effektiv behandling planen.

没有评论:

发表评论

Online Expert