2014年12月23日星期二

Urter til at kontrollere protein tab i diabetiske Betingelser

Mikroalbuminuri er normalt det første tegn på diabetisk nyresygdom, hvor nyrerne er beskadiget i diabetiske tilstande. Nogle mennesker med dette symptom sidst videre til proteinuri eller nyresvigt. Nogle urter kan kun hjælpe med at kontrollere protein tab hos disse patienter.

Tab af proteiner eller protein tab ofte forbundet med glomerulær beskadigelse. Typisk kan membranfiltrering i nyrerne opretholde proteinet i kroppen, for at understøtte den normale aktivitet af forskellige celler og væv i kroppen. Men når filtreringssystemet er beskadiget af høje niveauer af blodsukker, vil en stor mængde af protein lække ud, hvilket resulterer i proteinuri. I lyset af dette kan følgende urter hjælpe med at kontrollere dette problem for diabetikere.

* Leech

Det forlyder, at ophobningen af glomerulær fibrin i beslægtede antigen (FRA) har en tæt forbindelse med proteinuri, mens igle kun kan reducere aflejringer FRA. Også denne medicin virker ved at sænke blodets viskositet, antithrombase og nedbrydning fibrinogen og fibrin.

* Periostracum cikader

På klinikken kan protein tab forværre skyldes øvre luftvejsinfektioner eller nyresygdom gentagelse. Periostracum cikade kan reducere endothelin i blod, faldende frigivelsen af frie radikaler og forebygge skader på endothelcellerne af kapillærer, samt at lette proteinuri.

* Lumbricus

Farmakologiske undersøgelser har vist, at denne urtemedicin har den egenskab af anti-koagulation, reducere blodets viskositet og inhibere trombose. Derudover kan du også udvide blodkarrene, forhindre blodpropper dannelse i glomeruli, og forbedre blodcirkulationen. Alle disse fordele kan kun reducere proteintab.

* Thunder gud vin

Har den virkning, immunosuppressiv og kan derfor nedsætte mængden af protein i urinen og reducere patogene ændringer i den renale væv.

Alle ovenstående urter kan hjælpe med at kontrollere protein tab for diabetikere med nyreproblemer, men dosis bør afhænge af læge for patienter er desuden mere end et lægemiddel til behandling af dette problem. For at få den korrekte dosis af urter til at tage, kan du sende din lægeerklæring til enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert