2014年12月30日星期二

Den naturlige behandling for somnolens i med CKD med høj kreatinin

De fleste patienter klager over lider døsighed. Døsighed kan være forårsaget af træthed, træthed eller mangel på energi. Således nogle patienter er ivrige efter at vide, hvordan man kan hjælpe patienter lindre søvnighed i med CKD med høj kreatinin niveau.

Almindelige årsager til søvnighed i med CKD med høj kreatinin niveau:

Anæmi

Patienter med kronisk nyresygdom anæmi ønsker at opleve. Normal nyrefunktion er at generere renin er ansvarlig for produktionen af røde blodlegemer. Producere nok røde blodlegemer, når nyrerne er angrebet af ophobning af toksiner i nyrerne, hvilket resulterer i anæmi.

Depression

Når patienter er diagnosticeret med kronisk nyresygdom, kan de føle sig deprimerede og mister håbet kan holde i live. De har også erfaring følelsesmæssige bekymringer og har ekstra stress på deres psykiske tilstand, såsom depression og smerte.

Medicinske årsager

Til en vis grad, blev nogle vestlige lægemidler anvendes til at kontrollere alvorlige symptomer, der har mange bivirkninger fysik patienter.

Almindelige årsager til søvnighed CKD er blevet opført, hvis du vil vide mere om symptomer på kronisk nyresygdom, sende e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

Men døsighed er mandig forårsaget af nedsat nyrefunktion. Beskyttelsen af resterende nyrefunktion beskadigelse er den grundlæggende metode til at undgå døsighed.

Reduktionen af forhøjet kreatinin niveau er det første valg til patienter til behandling af nyresygdom. Dialyse er almindeligt anvendt til at bringe ned højt kreatinin niveau og lindre alvorlige symptomer. Men mange patienter oplever bivirkninger såsom træthed, anæmi, hovedpine, der er risikofaktorer for patienter med livstruende virkninger.

Det er mere bekvemt, at patienter bør søge en fysisk behandling, der har færre bivirkninger for patienterne. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en helt naturlig behandling. Denne naturlige behandling kan opnå den funktion at forbedre nyrefunktionen, forbedre immunitet, forebyggelse af tilbagefald hovedsagelig somnolens.

没有评论:

发表评论

Online Expert