2014年12月22日星期一

Hvorfor patienter med nefrotisk syndrom Loose Movement

Loose bevægelse er også kendt som diarré kan ske med nefrotisk syndrom hos børn og voksne. Hvor nefrotisk syndrom forårsager løs bevægelse?

Løs bevægelse opstår, når overskydende væske passerer gennem tyktarmen, som kroppen kan optage. Således kan den betingelse forårsager enten overproduktion eller bevare væsker absorbere væsken, hvilket resulterer i diarré nemt.

For patienter med nefrotisk syndrom, der normalt er i risiko for en række andre lidelser, kan hvoraf nogle kun forårsage løs bevægelse.

Den første grund er infektion. På den ene side kan nefrotisk syndrom skyldes en immunlidelse, som er en almindelig årsag til infektioner. Desuden patienterne nødt til at tage en række medikamenter, og nogle af dem, såsom steroider og immunosuppressive kan øge risikoen for infektion.

Den anden grund er elektrolytten lidelse. Da nyrerne ikke er i stand til at fungere normalt filtrering og justering kan balancen i mange elektrolytter, såsom kalium, natrium, flydende, phosphor, calcium, etc let forstyrret. Elektrolytforstyrrelser kan kun fremkalde bevægelse løs nemt.

Den sidste grund er en ophobning af affaldsstoffer. Hvis yderligere spildprodukter ikke kan rettidigt fjernes fra kroppen, deponeres overalt i kroppen, herunder mavetarmkanalen nemt. Hvordan har du skadelige stoffer stimulerer mave-tarmkanalen, kan patienter lider af diarré.

Nu har vi fundet, at den løse bevægelse er ikke ualmindeligt, at patienter med nefrotisk syndrom. Hvis ikke kontrolleres effektivt, kan hyppig diarré forårsage patienter til at føle træthed, kvalme, opkastning, mavesmerter, osv nemt.

For at undgå de ovennævnte komplikationer og forårsage nefrotisk syndrom patienter lever lettere bør tage nogle medikamenter og behandlinger til at styre problemet i tid og effektivt. Hvis du ikke fandt effektive behandlinger til at håndtere dit problem, kan du bestille online hjælp.

没有评论:

发表评论

Online Expert